Ce se întâmplă în viața Margheritei de la Clejani. Tânăra a luat o decizie radicală

Publicat: 16 dec. 2020, 09:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Margherita de la Clejani a apărut recent într-o emisiune de televiziune după ce a luat o bună perioadă de timp o pauză. Artista a făcut dezăluiri sincere despre viața sa din prezent, dar și despre planurile ei de viitor.

Invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, Margherita de la Clejani a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai cântă și totodată a mărturisit că dorința ei cea mai mare este să se reîntoarcă în America.

„În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Deși în trecut fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani era o persoană care iubea să iasă și să se distreze alături de prietenii săi care nu erau puțini la număr, acum lucrurile s-au mai schimbat. Margherita a mărturisit faptul că în ultima perioadă de timp a devenit mai singuratică.

„Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fi singur, tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți. Înveți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a completat ea.

Din punct de vedere financiar, pare că pandemia nu a afectat-o deloc pe fiica Clejanilor. Margherita a dezvăluit faprtul că este independentă și apelează destul de rar la buzunarul părinților ei.

„Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentur că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a încheiat Margherita de la Clejani.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 16 dec. 2020, 09:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă