Ce se întâmplă, doctore? Alina Pușcaș, recent tratată de coronavirus, a dat buzna în farmacie la miezul nopții!

Publicat: 03 Aug. 2020, 19:50 Vedete

Alina Pușcaș pare să nu fi trecut peste coșmarul COVID 19. Știm deja, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost prima vedetă din România despre care s-a scris că s-a vindecat de cumplitul virus. Nu știm ce să credem, dar tare ne temem că frumoasa brunetă nu a scăpat de tot de acest teribil „dușman” al omenirii.

Zilele trecute, frumos aranjată într-o rochie lungă glamour, proaspăt venită de la o petrecere, Alina Pușcaș a fost fotografiată de paparazzi ciao.ro fix în momentul în care intra într-o farmacie. Vedeta Antena 1 nu arăta foarte bine, mimica feței ei trăda o suferință. Alături îi era și soțul, extrem de atent la nevoile Alinei.

Știm foarte clar că noul virus, această bombă mondială pe care suntem puși toți să o dezamorsăm într-un fel sau altul, poate lăsa urme serioase în organismul celui pe care îl străbate. N-avem certitudinea că acesta este și cazul vedetei Antena 1, însă nici nu putem să nu ridicăm o sprânceană, a îngrijorării – sigur, atunci când vedem că un fost pacient, recent pacient, dă buzna într-o farmacie la o oră destul de înaintată.

Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus

Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, povestea actrița la jumătatea lunii iunie.

Lupta ei cu noul virus a fost una foarte ușoară. A fost asimptomatică și tot ce a trebuit să facă a fost să aștepte rezultatul negativ.

Bună dimineața din cortul Rol 2. Transmisiune directă. Vreau să vă liniștesc pe unii dintre voi panicați. Ar trebui să mă felicitați pentru că sunt pozitivă și asimptomatică. Sunt într-o situație extraordinar de bună. Eu nu fac decât să aștept negativizarea și atât. Nu iau niciun fel de tratament. Nu am ce să tratez practic. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie. Nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta și nu știu cum voi reacționa. Aceasta este reacția mea la drăguțul, cu ghilimelele de rigoare, Covid”, explica Alina Pușcaș la acea vreme.

Publicat: 03 Aug. 2020, 19:50 Vedete
Pe aceeași temă