A fost dragoste de la prima întâlnire! Alina Pușcaș a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei: „M-a cerut în căsătorie de trei ori”

Publicat: 23 iul. 2020, 10:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Pușcaș este o prezență apreciată întotdeuna în lumea showbiz-ului. Are o familie extraordinară despre care a vorbit sincer în cadrul unui interviu. Prezentatoarea TV a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea si soțul său și cum i s-a schimbat viața de când s-au cunoscut.

Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit faptul că a avut parte de trei cereri în căsătorie, însă una a rămas cu siguranță în sufletul său. Totul s-a întâmplat la botezul copilului lor, iar complici au fost nașii, prietenii, ba chiar și preotul s-a implicat în această surpriză.

”Cred că era a doua sau a treia oară când Mihai mă cerea de soție. Cred că îi plăcea foarte mult emoția momentului. Dacă vorbim despre cererea de la botezul Melissei, practic a fost o cerere făcută de preot (râde) pentru că, ajunşi în fața altarului, eu fiind pregătită de ceremonia botezului, m-am trezit cu un mic buchet de flori în mână, „pasat de către naşa noastră. Nu înțeleg cum de nu mi-am pus în acea secundă întrebarea „ce treabă are buchetul cu botezul? sau, în acel moment fiind vorba despre primul botez de fetiță, poate am crezut că aşa e normal, ca mama să țină şi flori în mână, iar naşul/naşa lumânarea…

Nu ştiu, sincer, care a fost gândul meu în acele câteva secunde până să înceapă preotul să vorbească, cert e că vorbele lui au fost: „Ne-am adunat azi aici pentru ceremonia cununiei şi cea a botezului… şi de aici s-a rupt puțin filmul (râde). Tocmai mă pregăteam să-l corectez pe preot, când, uitându-mă în dreapta, la Mihai, l-am văzut zâmbind, naşa în stânga râzând, chiar în spatele meu, o prietenă cu un alt buchețel, pe post de domnişoară de onoare… şi atunci am înțeles. Îți poți închipui că lacrimile au început să curgă în neştire şi l-am întrebat pe preot: „Pe bune???, pentru că Mihai nu îmi spunea nimic, doar zâmbea în continuare complice. Aşadar, a fost o cerere-complot între Mihai, naşi şi preot. Tare emoționant şi neaşteptat a fost!”, a declarat Alina Pușcaș pentru viva.ro

”Tot ceea ce-mi doresc de la căsnicia noastră este să rămânem exact la fel ca până acum în tot restul anilor pe care-i vom trăi pe pământul ăsta, nimic altceva”, a mai completat actrița.

”Mă „împachetase”

Alina Pușcaș are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său. Vedeta a povestit cum a reușit acesta să o cucerescă încă de la prima întâlnire.

”DA! Un „da clar şi răspicat! Este omul care mă provoacă şi mă stimulează din toate punctele de vedere, omul care mi-a stârnit interesul, admirația şi sentimentele de la prima întâlnire. Încă de la prima întâlnire m-a fascinat cu subiectele de discuție despre pictură, muzică, artă, fizică, planete… Noi plimbându-ne prin parc, îmi spunea multe lucruri ştiințifice ce păreau atât de precise, încât nu exista îndoială că erau 100% reale. Poate nu înțelegeam mai nimic, dar eram mai mult decât impresionată de cunoştințele lui. Bifam pe lista de calități (în gând): deştept, educat, învățat, pasionat, spirit tânăr, înnebunit după călătorii, vise de familist, ochi albaştri. Ce să mai spun? Mă „împachetase. (râde)”, a povestit prezentatoarea TV pentru sursa citată.

Publicat: 23 iul. 2020, 10:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă