Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș şi soţul ei: ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”

Publicat: 24 mai 2021, 13:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Pușcaș trăieşte de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl copiilor ei. În cadrul unui interviu recent, celebra prezentatoare TV a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soţul său şi cum a început povestea lor de dragoste.

Alina Puşcaş a fost întotdeauna deschisă cu privire la viaţa ei personală. Celebra prezentatoare este mândră de familia pe care o are, iar ori de câte ori a avut ocazia a vorbit despre persoanele dragi din viaţa sa cu sinceritate.

Ceea ce mulţi nu ştiau este cum a început povestea de dragoste dintre vedetă şi soţul său. Astfel, Alina Pușcaș le-a povestit fanilor săi cum i-a devenit soț, medicul stomatolog  Mihai Stoenescu.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a detaliat Alina Pușcaș, potrivit spynews.ro.

Cum își condimentează vedeta și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii

Perechea a descoperit rețeta fericirii în cuplu: escapadele romantice la hoteluri din Capitală. În cuplul lor nu s-a instalat până acum rutina, întrucât și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a povestit Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă. Le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat, vedeta pentru sursa citată.

Strategia i se datorează nașei celor doi, care i-a sfătuit de la bun început să își condimenteze viața de cuplu, pentru a evita monotonia.

„A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: «Măi, surprinde-l din când în când. Fă-i câte o invitație undeva!». A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a mai spus Alina.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 mai 2021, 13:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă