Vești bune! Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus: ”Plec acasă, după 16 zile de la infectare”

Publicat: 24 iun. 2020, 09:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Vești bune din partea Alinei Pușcaș! Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a vindecat de coronavirus și este pregătită să meargă acasă, la cei dragi.

În data de 6 iunie, Alina Pușcaș fusese infectată cu noul coronavirus. Ea a fost nevoită să stea mai multe zile internată în spital, neavând simptome de febră, dureri musculare. Ieri, însă, Alina Pușcaș anunța că s-a vindecat de coronavirus, potrivit Ok! Magazine. De asemenea, dacă va avea voie, Alina Pușcaș va dona plasmă pentru persoanele care sunt încă bolnave de coronavirus.

Alina Pușcaș: ”O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec?”

„A apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu ştiu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pentru cei care nu au avut decenţa să se intereseze cam care a fost situaţia, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat şi a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!

Mie îmi este foarte clar că haterii îşi doresc sânge, suferinţă. De ce ţi-ai dori aşa ceva? De ce ţi-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simţi tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un ţânţar armăsar. Never.

Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare şi 4 zile de stat internată sunt vindecată şi numai cu mulţi, mulţi anticorpi”, a precizat Alina Puşcaş în mai multe story-uri.

Vedeta a fost asimptomatică, nu a avut febră, dureri musculare sau stări de rău. Chiar ea a spus, când era nevoită să stea într-un cort al Spitalului Militar ROL 2.

Publicat: 24 iun. 2020, 09:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă