Alina Pușcaș, primele declarații de pe patul de spital, după ce a fostd epistată cu coronavirus: ”Nu-mi doresc să am parte de un dosar penal”

Publicat: 23 iun. 2020, 09:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Prezentatoarea TV de la Antena 1, Alina Pușcaș, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, ea se află acum într-un spital mobil pentru Covid-19, chiar dacă este asimptomatică.

Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva” a făcut noi mărturisiri, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, nu își dorește sub nicio formă un dosar penal, dar a dorit să povestească partea frumoasă a acestei perioade.

„M-am trezit ceva mai devreme pentru că am simțit o vânzoleală mai serioasă în jur, cumva atipică față de zilele trecute, și, se pare că nu a fost degeaba, ci pentru că au apărut destul de multe noi cazuri, dintr-odată. Îmi pare rău să aud asta și, cumva, îmi anulează bucuria că aseară am primit primul test negativ”, a dezvăluit Alina, într-un Insta Story, arată Cancan.

Alina Pușcaș, impresionată de bunătatea oamenilor

Alina Pușcaș este impresionată de bunătatea oamenilor, chiar dacă în ultimele zile a fost mai multă ”zarvă„, după ce numărul cazurilor de infectări a crescut.

„Se pare că, o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil. Mi se pare foarte frumos acest gest”, a mai spus ea.

„De aici, din interior, voi da niște telefoane și voi încerca să fac cumva să-i bucur și eu pe ei. Sunt niște oameni care merită toată atenția mea și a noastră, a celor care suntem aici internați, pentru că ei stau o săptămână, complet, aici. O săptămână nu se întâlnesc cu familia deloc. După care vin alții și stau o săptămână și dorm tot aici.

M-au întrebat cum am ajuns să fac testul dacă nu aveam niciun simptom. După ce am văzut că unii colegi au ieșit pozitiv, am făcut testul din solidaritate. A ieșit pozitiv, din păcate. Dar acum sunt inspre perioada de vindecare. Eu sunt aici internată asimptomatic pentru că așa prevede legea. Iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal”, a conchis ea.

Publicat: 23 iun. 2020, 09:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă