Alina Pușcaș, declarații despre viața de mămică: „Îndrăznesc să spun că este superb să ai trei copii, nicidecum copleşitor‟

Publicat: 22 Nov. 2020, 12:53 Vedete

Alina Pușcaș a fost una dintre primele vedetele care a trecut prin momente dificile în această vară din cauza noului coronavirus. Prezentatoarea TV a trecut din fericire destul de repede peste boală, iar acest lucru s-a datorat și prijinul familiei sale.

În cadrul unui interviu recent, Alina Pușcaș a vorbit despre familie, dar și cum a câștigat lupta cu noul coronavirus.

”Într-adevăr, am fost printre primele persoane infectate cu COVID-19. În prima fază, mi s-a părut că este o glumă proastă sau o greşeală de testare sau recoltare. Îmi era foarte greu să înţeleg cum, deşi nu aveam fizic nimic, totuşi eram infectată. M-a speriat şi gândul că eram obligată să mă internez, mai ales în contextul în care urmărisem tot felul de materiale cu oameni care nu primeau două teste negative nici după săptămâni întregi de aşteptare. Aveam în cap tot felul de scenarii sumbre, alimentate şi de teama că starea fizică de bine urma să se schimbe brusc şi să mi se întâmple ceva rău. Totuşi, după internare, vorbind cu doctorii şi studiind analizele, care erau foarte bune, m-am liniştit”, a explicat Alina Pușcaș pentru clickpentrufemei.ro

Prezentatoarea TV a recunoscut că își face griji pentru copiii săi, dar în același timp nu își dorește să le răpească acestora bucuriile vieții.

”Da, normal că îmi fac griji, dar, în acelaşi timp, nu le pot răpi copilăria. Nu în condiţiile în care ştim cu toţii că această nenorocită de pandemie urmează să ne ţină în şah cel puţin încă un an sau doi. Mă consolează ideea că, totuşi, în cazul copiilor mici, nu vorbim despre forme extrem de grave. Cei mari, Melissa şi Alex, au fost în permanenţă la grădiniţă din iunie (exceptând vacanţele în care am fost plecaţi cu toţii) până în octombrie (când Capitala a intrat în scenariul roşu) şi nu au avut până în momentul acesta nicio problemă de sănătate. Nu suntem părinţi inconştienţi, dar nici absurzi”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa citată.

Alina Pușcaș, declarații despre viața de mămică

Întrebată dacă este greu să fii mamă de trei copii prezentatoarea TV a explicat: ”Eee…sunt atâtea familiii şi cu patru, cinci sau chiar şase copii, încât numărul trei nu e chiar copleşitor. Atât timp cât există un ajutor, fie el plătit sau cineva din familie, totul se rezumă la o organizare cât mai bună. Da, recunosc, avem şi norocul să avem trei copii tare cuminţi, simpatici, optimişti şi înţelegători, lucru ce ne ajută enorm la „gestionarea‟ familiei. Îndrăznesc să spun că este superb să ai trei copii, nicidecum copleşitor”, a declarat Alina Pușcaș.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 22 Nov. 2020, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă