Alina Pușcaș, dezvăluiri din intimitate. Cum își condimentează vedeta și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii

Publicat: 19 Jul. 2020, 09:33 Vedete

Alina Pușcaș și medicul stomatolog Mihai Stoenescu și-au oficializat relația în luna octombrie a anului 2019, după aproape cinci ani de când s-au cunoscut. Recent, frumoasa prezentatoare a dezvăluit care este secretul unei căsnicii împlinite.

Perechea a descoperit rețeta fericirii în cuplu: escapadele romantice la hoteluri din Capitală. În cuplul lor nu s-a instalat până acum rutina, întrucât și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu.

Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a povestit Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă. Le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil.

Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

Strategia i se datorează nașei celor doi, care i-a sfătuit de la bun început să își condimenteze viața de cuplu, pentru a evita monotonia.

„A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: «Măi, surprinde-l din când în când. Fă-i câte o invitație undeva!».

A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a mai spus Alina.

Cum este pentru Alina Pușcaș viața cu doi copii

”Din punctul meu de vedere, usor! Cred ca sunt una dintre variantele de mame care incurajeaza cuplurile sa faca cat mai multi copii. E usor atata vreme cat am si acel ajutor, intr-adevar platit, bona. Fara bona, cu siguranta am fi morti pentru ca ar trebui ca unul dintre noi sa renunte probabil la job, dar nu este cazul, ne-am asigurat partea asta si putem sa avem si o viata sociala”, ne-a declarat în urmă cu ceva timp Alina Pușcaș.

 

Publicat: 19 Jul. 2020, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă