Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu. Unde s-a ascuns după ce a fost externat din clinica din Milano

Publicat: 13 feb. 2020, 10:58 Autor: Elena Vedete
Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu. Unde s-a ascuns după ce a fost externat din clinica din Milano

Potrivit ultimelor informații, Mario Iorgulescu ar fi fost externat din clinica milaneză unde a primit tratament în urma accidentului extremd e grav pe care l-a provocat, și în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. 

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost dus direct de pe patul de spital de la Elias într-o clinică privată din Milano, acolo unde s-a recuperat după gravul accident provocat în 2019, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Mario ar fi stat foarte puțin în metropola italiană, iar acum se odihnește în Elveția, la Geneva.

Conform România Tv, Iorgulescu jr. stă în aceeași vilă în care a locuit și în anii de studenție. De altfel, Geneva este un loc foarte special pentru Mario, căci aici a absolvit și liceul, având asigurate de către familie toate condițiile pentru a răzbi în viață.

Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului

În septembrie, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului.

Publicat: 13 feb. 2020, 10:58 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă