Ce se întâmplă cu energia electrică și căldura din casele românilor. Mesaj de ultimă oră!

Publicat: 24 Mar. 2020, 09:44 Arhiva
Ce se întâmplă cu energia electrică și căldura din casele românilor. Mesaj de ultimă oră!

Ce se întâmplă cu energia electrică și căldura din casele românilor. Un mesaj emoționant, de mulțumire, a fost transmis de ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, tuturor celor care fac parte din Sistemul Energetic Național (SEN) pentru eforturile lor de a-l menține la parametri optimi.

Ministrul de resort a adăugat că aceia care activează în SEN ne permit să avem căldură în case, energie electrică și gaze, „esențiale pentru spitale, dar și pentru fiecare român în parte”, scrie Gândul.

Prin intermediul unui comunicat de presă, șeful de la Economie, Energie și Mediul de Afaceri a mai anunțat că, în prezent, țara noastră nu se confruntă cu probleme de aprovizionare în ceea ce privește energia electrică și gazele naturale.

„În aceste momente nu există probleme, iar Sistemul Energetic Național funcționează la parametri optimi. În fiecare companie s-au luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe angajați, care fac o muncă esențială în această perioadă de criză, pentru fiecare dintre noi”, a declarat Virgil Popescu.

Ce se întâmplă cu energia electrică și căldura din casele românilor. Mesaj pentru profesioniștii din sistemul energetic

Totodată, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri le transmite un mesaj de mulțumire tuturor celor care fac ca Sistemul Energetic Național să funcționeze fără sincope în această perioadă de criză.

„Este o categorie de profesioniști care efectuează o muncă vitală în această perioadă. Sunt ce care lucrează pentru buna funcționare a Sistemului Energetic Național. Ei sunt cei care ne permit că avem căldură în case, energie electrică și gaze, care acum sunt esențiale pentru spitale, dar și pentru fiecare român în parte. Indiferent dacă vorbim despre sectorul de producție, transport sau distribuție, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei și al responsabilității față de comunitate.

Munca lor este vitală în aceste momente și vreau să mulțumesc fiecăruia în parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc. Sunt o mulțime de eroi tăcuți în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca țara, societatea și economia să funcționeze cât de cât normal, iar noi le datorăm măcar un gând de recunoștiință”, a declarat Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Publicat: 24 Mar. 2020, 09:44 Arhiva
Pe aceeași temă