Ce se întâmplă cu averea lui Alex Bodi! Ce au decis magistrații

Publicat: 29 iun. 2021, 11:08 Autor: Andreea Voicu Vedete

Alex Bodi a primit o veste din partea magistraților care l-a surprins, fiind vorba despre averea lui. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost cercetat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane și a fost nevoit să stea acasă, după ce a fost pus în arest la domiciliu.

Alex Bodi a primit o veste neașteptată din partea magistraților. Aceștia au decis să ridice sechestrul de pe averea bărbatului, astfel că bunurile intacte revin în posesia lui. Dosarul în care a fost anchetat a fost unul destul de controversat, în perioada respectivă apărând în presă multe detalii mai puțin știute de oameni din viața personașă a fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Bărbatul a mărturisit pentru Antena Stars că experiența prin care a trecut reprezintă o lecție de viață din care a învățat multe.

”Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza. Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată”, a spus Alex Bodi.

Ce simte cu adevărat Bianca Drăgușanu pentru Alex Bodi

După ce Alex Bodi a ieşit din arestul la domiciliu, tot mai multe speculaţii au apărut despre el şi fosta soţie. Cei doi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, după ce omul de afaceri ar fi urmărit-o pe Bianca.

Deşi s-a spus că milionarul vrea să se împace cu blondina, aceasta nu ia în calcul această variantă.

”Nu s-a schimbat nimic și nu se va schimba nimic. Nu cred că mai există o șansă sau vreo șansă vreodată de împăcare cu această persoană, din niciun punct de vedere. Cred că tot ce mi se întâmplă mie este o acțiune premeditată și chiar dacă întâmplarea din acea zi când ne-am întâlnit în trafic și eu eram cu mâna pe geam și s-a insinuat o întâmplare foarte romantică, nu a fost decât o coincidență. În acel moment el s-a activat în ceea ce mă privește, restul au fost întâlniri premeditate, dar eu nu aș vrea să vorbesc sau să acuz sau să fac declarații pe care nu le pot susține”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

sursă foto: capturi video Youtube / arhivă Ciao

Publicat: 29 iun. 2021, 11:08 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă