EXCLUSIV! Alex Bodi nici nu vrea să mai audă de Bianca Drăgușanu și își face planuri serioase cu o bombă sexy din Polonia

Publicat: 24 iun. 2021, 10:13 Autor: Dora Bazavan Vedete

Au trăit o dragoste și o relație cu năbădăi și acum nu prea vor să mai audă unul de altul! Motivul real este știut doar de ei.

De când s-au despărțit definitiv și irevocabil, omul de afaceri Alex Bodi o mai atacă subtil, din când în când, pe Bianca Drăgușanu. Telenovela pare departe de a se fi terminat între ei. A fost o dragoste fierbinte care a avut totuși un final nefericit. Cu toate astea, afaceristul se afișează deja cu o nouă iubită, o bombă sexy din Polonia, lăsând de înțeles că are planuri serioase alături de ea. 

Întâlnit aseară de reporterii CIAO.RO la un eveniment monden, Alex Bodi, care a sosit întârziat de la Constanța, ne-a declarat câteva cuvinte. Nu a vrut însă deloc să spună nimic despre Bianca Drăgușanu, care pare că l-ar fi supărat rău în ultima vreme, mai ales că între timp frumoasa blondină a afișat și relația cu Gabi Bădălău. Dar chiar și așa, asta nu a împiedicat-o să se mai vadă cu Bodi pe ascuns. Acum însă, Alex Bodi pare că nu prea mai vrea să audă de Drăgușanca! Iată ce ne-a declarat!

Alex, cum ești acum?

Bine, foarte bine!

Cum e procesul, în ce stadiu a rămas?

S-a terminat procesul, urmează acum altă etapă, se numește camera preliminară și încet, încet, se vor lămuri lucrurile.

Viața ta personală cum e acum?

Foarte bine, că să nu întru în multe detalii, în curând o să fie și mai bine, tot timpul trebuie să fie mai bine!

S-a scris că ai o nouă relație! 

Lucrurile astea le vedem în timp, le vom demonstra prin fapte, nu prin vorbe. Când va fi momentul se va face oricum public, vedem ce se va întâmpla. Eu tot timpul pregătesc ceva! (râde).

De Bianca (n.r.: Drăgușanu) ce spui?

Nu avem ce spune, sub nicio formă, nu am ce să declar, nu vreau să mai pronunț niciun aspect al acestui cuvânt!

 

Publicat: 24 iun. 2021, 10:13 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă