Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Marius Elisei care au rămas în casa Oanei Roman: ”Mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile”

Publicat: 12 Apr. 2021, 12:11 Vedete
Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Marius Elisei care au rămas în casa Oanei Roman: ”Mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile”

În urmă cu câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial. Fostul partener al vedetei s-a mutat într-o altă locuință, însă o parte din lucrurile sale au rămas în casa în care cei doi au locuit. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit recent ce a făcut cu hainele fostului său soț.

Oana Roman a trecut printr-o serie de schimbări majore de când a divorțat. Pe lângă schimbările pe care le-a făcut fizic, aceasta a făcut câteva modificări și în casa sa.

Mai exact, zilele trecute, vedeta a avut câteva ore libere de care a profitat să îi strângă lucrurile fostului soț, care au rămas în casa ei.

”Între timp i-am împachetat eu hainele și le-am pus în cutii și am eliberat dressingul. Au trecut două luni de la divorț și mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile. Erau 3 sferturi din haine încă acasă. Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând. Doar cred că nu a avut loc să le împacheteze și nici nu știu cât loc are acolo unde s-a mutat. I-am spus să vină să le ia. Le-am pus pe ale mele în locul hainelor lui”, a explixat vedeta la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Oana Roman are nevoie de ajutor specializat pentru fiica sa, după divorț

În cadrul emisiunii la care participă Mămici de pitici, cu lipici, Oana Roman a încercat să le convingă pe colege sale să apeleze la un specialist în parenting care să ofere sfaturi prețioare tuturor mămicilor în creșterea copiilor.

Fiica sa ar avea mare nevoie de acest ajutor pentru că Isa trece printr-o perioadă dificilă de când părinții săi s-au despărțit. Mai mult, în trecut și Oana Roman a apelat la un psiholog care a ajutat-o să treacă peste anumite probleme.

”Eu sunt un om care a fost la psiholog de foarte multe ori, care a avut nevoie de terapie. Tot așa, ca părinte poate că ai nevoie de un pic de terapie din care să alegi ce consideri că-ți este de folos. (…) Având în vedere că Isa este într-o perioadă grea din cauza situației și eu sunt și foarte impulsivă și mă cam ia flama câteodată, nu mi-ar strica să discut cu cineva care să-mi explice”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Apr. 2021, 12:11 Vedete
Pe aceeași temă