Ce reacție a avut un medic român după administrarea celei de-a doua doze de vaccin anticoronavirus

Publicat: 14 Jan. 2021, 11:11 Arhiva
Ce reacție a avut un medic român după administrarea celei de-a doua doze de vaccin anticoronavirus

Corina Ichim, medic chirurg la Salford Royal NHS Foundation Trust, a explicat efectele adverse pe care le-a avut după administrarea celei de-a doua doză de vaccin.

”Luați 1 g paracetamol sau un antiinflamator dacă simțiți că se instalează ușoare efecte adverse… Vor trece fără urmă!”.

A doua doza vaccin anti-Covid-19, pe 6 ianuarie, la 09.30. În cateva ore am avut o stare de subfebrilitate, dureri musculare și oboseală… 1 g de paracetamol a rezolvat toate problemele în 40 de minute.

Majoritatea colegilor mei au prezentat aceleași reacții adverse la a doua doză, așa că vă sfătuiesc să nu vă panicați… Luați 1 g paracetamol sau un antiinflamator dacă simțiți că se instalează ușoare efecte adverse… Vor trece fără urmă!”, a scris Corina Ichim pe Facebook, potrivit stiridiaspora.ro.

Peste 47 de mii de infectări pe zi în Marea Britanie

Cifre maxime se înregistrează şi în Regatul Unit. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 1564 de decese şi peste 47 de mii de infectări în fiecare zi.Cum al treilea val al pandemiei pare inevitabil în toată Europa, măsurile restrictive s-au înmulţit în multe ţări. Italia a prelungit starea de urgenţă până pe 30 aprilie şi va interzice circulaţia persoanelor între regiuni. Şi Belgia şi-a înăsprit măsurile restrictive până pe 1 martie, la fel şi Germania.

Sursa foto: Arhiva Foto

Publicat: 14 Jan. 2021, 11:11 Arhiva
Pe aceeași temă