Ce problemă de sănătate are solista Jeni Nicolau: ”De 20 de ani mă lupt”

Publicat: 19 Jun. 2020, 10:19 Vedete

Jeni Nicolau este o solistă foarte respectată în România, dar puțini sunt cei care cunosc problema de sănătate care nu îi dă pace artistei.

Cântăreața a mărturisit, într-o emisiune televizată, că se confruntă cu niște probleme de sănătate de aproape 20 de ani. De-a lungul timpului, Jeni Nicolau a avut parte de neplăceri din cauza afecțiunii, și anume psoriazis. Boala nu este una transmisibilă, spun specialiștii.

„De 20 de ani mă lupt cu această problemă, psoriazisul, mulțumesc lui Dumnezeu că-l am doar pe scalp, nu a fost atât de agresiv. Am reușit, probabil, cu rugăciune către Dumnezeu, să îl țin în frâu. Nu mi-a făcut probleme foarte mari. Știm cu toții că nu se vindecă, se ameliorează doar aceste puseuri”, a mărturisit Jeni Nicolau la Antena Stars, conform VIVA.

Ce problemă de sănătate are solista Jeni Nicolau: ”Majoritatea medicilor de specialitatea spun că o cauză ar fi stresul cotidian”

Solista Jeni Nicolau susține că medicii i-au spus că una dintre cauzele pentru care are această boală este stresul cotidian. Din fericire, solista ține în frâu boala. Uneori îi apare la cotul mâinii drepte.

”Majoritatea medicilor de specialitatea spun că o cauză ar fi stresul cotidian, dar eu cred că, din experiența proprie, am mai găsit o cauză, emoțiile bune. În urma acestor emoții am văzut că el se agravează cât de cât. Dar mulțumesc lui Dumnezeu că pot să îl țin în frâu, că nu am pe piele. Îmi apare uneori la cotul mâinii drepte și trece imediat”, a mai spus cântăreața.

Cântăreața a mai declarat faptul că boala nu se ia, nu este una transmisibilă și că nu s-a ferit niciodată de acest lucru: ”Este o boală care nu se ia, trebuie să știe toată lumea. Eu nu m-am ferit niciodată de chestia asta, pentru că nu mi se pare un lucru cu care să mă feresc. Nu eu am vrut să se întâmple. Încercăm să trăim așa cum putem și să ne facem viața mai frumoasă, pe a noastră și pe a celor din jur”.

Publicat: 19 Jun. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă