Ce operații estetice și-a făcut ”păpușa umană„ Ken și câți bani a băgat în transformări

Publicat: 25 Feb. 2021, 13:55 Vedete

”Păpușa umană” Ken a reușit să șocheze prin imaginea pe care și-a format-o de-a lungul timpului. În prezent, este o personalitate controversată, dar care a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin comportamentul natural și necenzurat pe care l-a afișat în public.

Ultimul lucru pe care l-a făcut ”păpușa umană” Ken este operația de schimbare de sex care a fost un real succes pentru vedeta internațională! Înainte era bărbat, iar acum și-a îndeplinit cel mai fierbinte vis: de a deveni femeie. Și a reușit! ”Păpușa” Ken este una dintre vedetele care au apelat la cele mai multe intervenții estetice, scoțând din buzunare o grămadă de bani. Înainte cu câțiva ani, a început procesul schimbărilor, reușind să șocheze lumea vedetelor. A început prin a își face retușuri la față, apoi operații de micșorare a nasului, iar în prezent abia o mai recunoști! Rodrigo Alves a devenit Jessica Alves. Operația de schimbare de sex a făcut-o în Bangkok, unde a cheltuit 13.000 de lire sterline. Operația a durat șase ore. Până acum ar fi cheltuit în jur de 700.000 de lire sterline.

”Păpușa umană” nu a avut toate operațiile estetice un real succes. Ce i s-a întâmplat în trecut

Așa cum mărturisea și ea, își va mai face două operații estetice la bust, fiind nemulțumită de aspectul sânilor, arată Spynews.

Totuși, nu toate operațiile estetice pe care și le-a făcut au fost un real succes, iar acest lucru îl mărturisește chiar vedeta.

Cu trei luni în urmă m-am dus la un salon de înfrumusețare din Essex pentru face sprâncene false. Cât am fost acolo, am observat că diverse fete își injectau filler în buze și bărbii. Mi-au plăcut rezultatele lor așa că am întrebat dacă mi se poate face bărbia mai ascuțită. Femeia care a făcut injectarea abia își terminase stagiul de pregătire, aceasta injectându-mi un mililitru de substanță în bărbie. După câteva săptămâni am zburat până în Brazilia și am observat că forma feței mele se schimbă. Am făcut o infecție, iar fillerul a inceput să se scurgă, lăsând în urmă o gaură adâncă în centrul bărbiei mele” , a povestit Jessica.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 25 Feb. 2021, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă