VIDEO. Fosta păpușă Ken s-a transformat în femeie. Operațiile estetice l-au desfigurat: ”Am observat că forma feței mele se schimbă”

Publicat: 16 oct. 2020, 12:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce a cheltuit sume uriaşe pentru a arăta ca păpușa Ken, se pare că modelul brazilian Rodrigo Alves nu a fost mulțumit de schimbările din viața lui și a decis să mai facă încă o transformare radicală. Astfel la începutul anului 2020 acesta anunța pe rețelele de socializare faptul că a decis să… devină femeie!

Jessica, așa cum se numește acum după transformare, a mărturisit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. A trecut prin foarte multe operații de-a lungul timpului, și-a injectat silicon în abdomen, pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. Doar că, după un timp a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire… cea feminină.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Câți bani a cheltuit fosta păpușă Ken pentru transformare

Pentru a se tranforma așa cum și-a propus, Rodrigo a fost supus unor serii de intervenții chirurgicale. Se pare că bărbatul ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Din nefericire însă, nu toate operațiile au avut succes. Jessica și-a dorit la un moment să aibă bărbia mai ascuțită, iar pentru acest lucru a fost nevoită să își injecteze filler facial, însă rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că la câteva săptămâni s-a infectat.

Cu trei luni în urmă m-am dus la un salon de înfrumusețare din Essex pentru face sprâncene false. Cât am fost acolo, am observat că diverse fete își injectau filler în buze și bărbii. Mi-au plăcut rezultatele lor așa că am întrebat dacă mi se poate face bărbia mai ascuțită. Femeia care a făcut injectarea abia își terminase stagiul de pregătire, aceasta injectându-mi un mililitru de substanță în bărbie. După câteva săptămâni am zburat până în Brazilia și am observat că forma feței mele se schimbă. Am făcut o infecție, iar fillerul a inceput să se scurgă, lăsând în urmă o gaură adâncă în centrul bărbiei mele” , a povestit Jessica, potrivit viva.ro

După acest episod, Jessica a apelat la ajutorul altor medici, însă aceștia nu au putut să îi rezolve deocamdată problema.

Totodată, fosta păpușă Ken explică faptul că experiențele prin care au trecut au fost traumatizante și susține totodată că nu este dependent de operații estetice, însă a fost nevoit să le facă pentru a finaliza procesul de transformare.

„Am făcut aceste operații din motive de sănătate în plus, sunt încă în tranziție de la bărbat la femeie, așa că încă câteva operații vor fi necesare pentru a-mi perfecționa aspectul feminin”, a povestit acesta.

Publicat: 16 oct. 2020, 12:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă