Ce „obsesie” avea politista din Gorj? Iata motivul pentru care si-a omorat fiul

Publicat: 01 Aug. 2018, 12:57 Life

"Obsesia" pe care o avea politista din Gorj indica motivul pentru care a facut o asemenea crima.

Sotul a fost cel care a sunat la 112

Ce Crima in lant a avut loc in casa de vacanta a familiei Lepadat, din comuna Balesti, judetul Gorj. Sotul politistei care a comis crimele se afla la o farmacie din Targu Jiu in momentul comiterii faptelor. El a fost cel care a descoperit tragicele evenimente si a sunat la 112.

„In jurul orei 19:00, un politist din cadrul Postului de Politie comunal Matasari, a sesizat, prin apel 112, ca sotia sa, agent de politie la TF Targu Jiu, incadrata in 2006, si-a impuscat mortal mama, in zona toracelui, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasandu-se la fata locului, in comuna Balesti, judetul Gorj, sat Ceauru, in interiorul locuintei, politistii au gasit un minor, in varsta de sase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni in zona capului.

Ce Politista a fost gasita cazuta, langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat. Politistul detinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control efectuat a fost la locuinta acestuia, la inceputul anului curent”, declara Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Cu totii pe ultimul drum

Adela Lepadat, politista care a comis crimele, va fi inmormantata ia cimitirul din Balesti, in acelasi cavou cu mama si copilasul ei, in varsta doar de sase luni.

Adela Lepadat si-a ucis mama, copilul, iar apoi s-a sinucis. Femeia a folosit pistolul pe care il avea in dotare sotul ei, de asemenea politist. Aceasta va fi inmormantata in acelasi cavou cu victimele sale, mama si copilasul ei, in varsta de sase luni, la cimitirul din Balesti. Bebelusul va fi condus pe ultimul drum intr-un sicriu alb.

« Pagina anterioară

Publicat: 01 Aug. 2018, 12:57 Life
Pe aceeași temă