Ce obsesie are Anda Adam! Cântăreața a dat ”din casă”: „Sunt un client foarte greu de mulțumit”

Publicat: 05 Jun. 2021, 16:38 Vedete

Anda Adam a mărturisit ce fel de obsesie are! Puțini sunt cei care cunosc acest detaliu despre celebra cântăreață. Blondina a ”dat din casă” și a mărturisit că este ”un client foarte greu de mulțumit”.

Anda Adam are multă grijă de imaginea ei, iar singura obsesie pe care o are este legată de aspectul unghiilor de la mâini și picioare! Cântăreața a mărturisit faptul că acestea trebuie să fie mereu impecabile, atât unghiile de mâini, cât și cele de la picioare să aibă aceeași ojă! Mai mult decât atât, se declară ”un client foarte greu de mulțumit”.

„Am niște obsesii în ceea ce privește unghiile de la mâini și de la picioare care mereu trebuie să fie impecabile și mereu aceeași ojă de la mâini trebuie să fie și la picioare. Sunt un client foarte greu de mulțumit. Deci la mine nu poți decât să-ți dai lucrarea de doctorat, e greu. Eu mai văd fete care sunt în practică, puțin mai la început și dacă eu pic la ele le văd cum încep să transpire. Sunt un client greu pentru că sunt perfecționistă pentru că am anumite fixații”, a povestit Anda Adam pentru Antena Stars.

Ce dietă a ținut Anda Adam pentru a scăpa de kilogramele în plus

Cât despre dieta pe care a ținut-o și a ajutat-o să slăbească, Anda Adam a încercat dieta Nalep, care a făcut furori în Italia. Vedeta mărturisește că este foarte ușor de ținut, pentru că nu este una restrictivă.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multă sală şi trebuie să alterneze proteinele. Ea manâncă practic orice, important e că manânca fără sare şi fără zahăr. Medicul explică faptul că în orice aliment există acea cantitate de sare necesară organismului nostru. Anda a slăbit 6 kilorgrame într- o lună de regim”, a spus vedetei, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Sursă foto: captură video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 05 Jun. 2021, 16:38 Vedete
Pe aceeași temă