Ce meserie ar fi avut Anda Adam dacă nu era cântăreață: ”Este un capitol din viața mea care mă fascinează”

Publicat: 30 Dec. 2020, 14:21 Vedete

Anda Adam este una dintre artistele extrem de apreciate din România. Recent, solista a dezvăluit ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi ajuns cântăreață. Vedeta a explicat faptul că este pasionată de tot ce înseamnă tehnologie.

Într-un interviu pentru revista Viva, Anda Adam a povestit ce carieră și-ar fi dorit să urmeze dacă nu ar fi ajuns cântăreață. Frumoasa blondină a mărturisit că a fost dintotdeauna atrasă de tehnologie.

”Nu m-aș reorienta, sub nicio formă, dacă aș fi acum la 18 ani. Dacă nu aș fi avut talentul de la Dumnezeu, probabil a fi lucrat în IT, ceea ce am studiat în liceu. Este un capitol din viața mea care mă fascinează, îmi place mult tot ceea ce ține de tehnologie. Cred că, dacă nu eram cântăreață, eram hacker (râde)”, a declarat Anda Adam.

Câte operații are Anda Adam

Frumoasa cântăreață Anda Adam a suferit doar două operații estetice. Blondina a mărturisit, potrivit publicației VIVA, că are un implant și o rinoplastie.

”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a spus Anda Adam.

”Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 30 Dec. 2020, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă