Ce greutate are, de fapt, Anda Adam. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de kilogramele în plus

Publicat: 11 Jan. 2021, 15:12 Vedete

Anda Adam este, cu adevărat, una dintre cele mai simpatice artiste de la noi, iar imaginea ei contează mult, așa cum mărturisea vedeta la un moment dat. Cât cântărește în prezent și ce dietă a ținut pentru a scăpa de 12 kilograme.

Anda Adam a reușit să ajungă să cântărească 55 de kilograme! Nu doar că a depus un efort considerabil pentru a arăta exact așa cum își dorește, dar cântăreața a ținut și o dietă despre care multe persoane au vorbit și au întrebat-o. Anda Adam merge la sală, face exerciții fizice și încearcă să se mențină mereu în formă. La sală este aproape zilnic prezentă.

Ce dietă a ținut Anda Adam pentru a scăpa de kilogramele în plus

Cât despre dieta pe care a ținut-o și a ajutat-o să slăbească, Anda Adam a încercat dieta Nalep, care a făcut furori în Italia. Vedeta mărturisește că este foarte ușor de ținut, pentru că nu este una restrictivă.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multă sală şi trebuie să alterneze proteinele. Ea manâncă practic orice, important e că manânca fără sare şi fără zahăr. Medicul explică faptul că în orice aliment există acea cantitate de sare necesară organismului nostru. Anda a slăbit 6 kilorgrame într- o lună de regim”, a spus vedetei, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 11 Jan. 2021, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă