Ce medicamente au fost găsite în stomacul Cristinei Țopescu

Publicat: 14 Jan. 2020, 08:48 News
Ce medicamente au fost găsite în stomacul Cristinei Țopescu

Un singur apel a creat panică generală la locuinţa Cristinei Ţopescu. Jurnalista a fost găsită fără suflare, iar poliţiştii au deschis imediat o anchetă în acest caz. Au apărut şi primele rezultate oficiale ale autopsiei.

Medicii legiști au identificat medicamentele care au fost găsite în stomacul jurnalistei, în timp ce efectuau autopsia.

În organismul Cristinei Țopescu au fost găsite diazepam, medicamnt folosit pentru a trata anxietatea și insomnia și ketonal folosit pentru tratarea bolilor reumatice inflamatorii.

Cristina Ţopescu voia să se mute în Italia

Una dintre prietenele prezentatoarei, medicul Monica Pop a declarat despre Cristina Țopescu faptul că și-ar fi dorit să plece din România.

”Era un om deosebit. Avea perioade când dispărea, în care voia să fie singură, pe urmă revenea în lume, ca să spun așa. Ea stătea cu cățeii ei, vorbea foarte, foarte mult despre ei, îi ajuta foarte mult. Ce aș vrea să vă spun, în premieră, este că în urmă cu circa doi ani îi intrase în cap să plece în Italia. Să facă jurnalism acolo, pentru că știa foarte bine limba. Și chiar și-a căutat o casă acolo, împreună cu animalele. Dar, până la urmă, nu s-a întâmplat așa ceva. A încercat și cu politica și mi-am adus aminte, după o noapte de gânduri, că ea era de dreapta, dar a intrat în politică pe stânga. Îmi spunea că înainte de a intra se purtau foarte frumos niște doamne de acolo cu ea, după care au întors foaia și nu s-a mai simțit în largul ei acolo. Voia să se ducă în Ardeal. Și acum…”, a povestit Monica Pop, la un post de televiziune, luni seara.

Publicat: 14 Jan. 2020, 08:48 News
Pe aceeași temă