Ce mare s-a facut si ce frumoasa este fiica Oanei Mizil si a lui Marian Vanghelie! Nu seamana deloc cu tatal ei!

Publicat: 15 feb. 2019, 11:48 Autor: D. C. News 3

Oana si Marian au impreuna 7 ani iar micuta lor se apropie cu pasi repezi de varsta de 4 ani.

Ce mare s-a facut si ce frumoasa este fiica Oanei Mizil si a lui Marian Vanghelie! Fetita lui Marian Vanghelie si a Oanei Mizil are aproape 3 ani si jumatate si este superba. Mama ei i-a facut o sedinta foto.

Marian Vanghelie si Oana Mizil sunt impreuna de aproape 7 ani de zile si de atunci au impreuna o viata plina de bucurii. Desi isi mai doresc copii, cei doi sunt extrem de fericiti sa o creasca impreuna pe micuta Maria care apare in mai toate fotografiile cuplului de pe Facebook.

Oana Mizil este atat de mandra de fiica ei incat nu se mai satura sa posteze poze cu ea pe Facebook. In imagini se poate vedea clar ca micuta Maria este o blondina superba care seamana leit cu mama ei.

“Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii.

Ce mare s-a facut si ce frumoasa este fiica Oanei Mizil si a lui Marian Vanghelie!

Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, declarat pentru click.ro Oana Mizil la finalul anului trecut.

Şi Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, este topit după micuţa Maria. “Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult.

Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate” declara si Marian Vanghelie intr-un interviu.

Publicat: 15 feb. 2019, 11:48 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă