Cine este Oana Mizil și cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Publicat: 12 aug. 2021, 12:16 Autor: Maria Apostol Vedete

Cine este Oana Mizil și cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie? Multă lume s-a întrebat asta, după un incident care, recent, a contrariat opinia publică.  Fostul primar al Sectorului 5 a fost acuzat că și-ar fi bătut iubita, fiind nevoie chiar de intervenția unei ambulanțe. Faptele au fost infirmate, însă, de acesta. 

Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5, neagă acuzația cum că și-ar fi lovit iubita și mama copilului său. Fostul deputat admite, totuși, că a existat o altercație între el și partenera sa de viață din ultimii 9 ani, însă susține că nu a atins-o pe femeia care i-a dăruit o fetiță. Acesta a declarat că a chemat salvarea în seara respectivă, dar numai pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea.

Au trecut și peste acest scandal, iar relația dintre ei pare mai sudată ca oricând, iar GÂNDUL.RO a obținut chiar, în exclusivitate, dovada de netăgăduit. Aflat pe litoral, cuplul a fost super-relaxat, semn că orice diferend care a existat a fost lăsat în urmă.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat
Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat

Oana Mizil a ajuns bătută la spital

Oana Mizil a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii au sunat la 112 pentru că femeia avea mai multe lovituri în zona feței, dar și pe brațe.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, anunţa Poliţia.

Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor desfăşurate s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi, rezultând existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, precizează poliţiştii.

Cine este Oana Mizil și cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Oana Mizil a fost căsătorită cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, unul dintre cei mai bogați oameni din Liban.

În octombrie 2014, ea a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese. Procurorii susțin că ea a solicitat, în calitate de deputat, încadrarea în munca a mamei sale, Lidia Niculescu Mizil Ștefănescu, în cadrul biroului său parlamentar și a avizat contractul individual de muncă prin care, în perioada mai 2009 – septembrie 2011, aceasta a realizat foloase materiale în cuantum de 65.697 lei. Oana Niculescu Mizil a mai fost obligată să plătească suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Oana Niculescu Mizil a făcut apel și a obținut reducerea pedepsei la un an închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. De asemenea, judecătorii au suspendat și interdicțiile impuse de instanța de fond (una din acestea era dreptul de a fi aleasă și de a ocupa o funcție publică pe o durată de 10 ani).

Oana Mizil și Marian Vanghelie se căsătoresc

Fostul primar a declarat pentru Click faptul că intenția lui este să se căsătorească cu Oana Mizil, deoarece aceștia nu sunt cununați.

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a spus fostul primar.

Publicat: 12 aug. 2021, 12:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă