Oana Mizil, dezvăluiri tulburătoare despre Marian Vanghelie: „Au spart ușa și au intrat peste noi”

Publicat: 20 nov. 2022, 12:15 Autor: Camelia Vedete

Oana Mizil, dezvăluiri tulburătoare despre Marian Vanghelie. Oana Mizil a făcut o serie de mărturisiri despre relația sa cu Marian Vanghelie, în cadrul unui interviu televizat. Cei doi s-au separat, temporar, potrivit soției fostului primar. Oana Mizil speră la o împăcare și o reîntregire a familiei. Află mai jos, în articol, ce a spus despre clipele grele pe care le-a trăit, atunci când soțul ei a fost „săltat” de acasă.

Viața nu le-a fost ușoară, cel puțin în ultimii ani de zile. Oana Mizil a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare, în cadrul unui interviu televizat. Deși s-a ferit mult timp să apară în fața camerelor de filmat, de data aceasta, a acceptat să vorbească deschis despre situațiile pe care le-a trăit în timpul relației cu Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5, din București.

Oana Mizil, dezvăluiri tulburătoare despre Marian Vanghelie

Oana Niculescu-Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, după o relație de 11 ani. Separarea ar fi, însă, temporară, potrivit declarațiilor sale. Soția fostului primar susține că în momentul de față se află într-o pauză, însă, speră ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal în familia lor. Cu alte cuvinte, cei doi se află într-o perioadă de regăsire și, în același timp, Oana Mizil își dorește să aibă parte de o minune pentru a fi împreună, mai ales pentru fiica lor.

„Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire, încă, există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu, încă, am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie”, a mărturisit Oana Mizil, în cadrul emisiunii „Teo Show”, citat de CANCAN.RO.

În continuare, Oana Mizil a mărturisit faptul că va fi alături, în continuare, de Marian Vanghelie, indiferent de ce se va întâmpla.

„Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături, e tatăl fetiței mele. Este omul la care am ținut enorm și la care țin. Dacă va păți ceva, voi merge acolo, așa cum am făcut și în 2015, îmi dau și lacrimile”, a mai mărturisit fosta parteneră a lui Marian Vanghelie.

Oana Mizil: „În 2015 eram gravidă, bine că nu am pierdut sarcina!”

Familia Oanei Mizil n-a avut parte de liniște. Aceasta a povestit câteva întâmplări care au avut loc în anul 2015, când Marian Vanghelie a fost condamnat la închisoare. A fost judecat pentru luare de mită și abuz în serviciu. Oana Mizil își amintește că fostul edil al Sectorului 5 a stat închis în celula în care a fost și bunicul ei.

„L-au ținut 4 luni de zile. Groaznic. Pentru mine a fost groaznic. Culmea, a stat chiar în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi, pe lângă 2015, încă de trei ori, cu spart de ușă, cu copil mic în casă. În 2015 eram gravidă, bine că nu am pierdut sarcina!”, a mai declarat Oana Mizil, la Kanal D.

Cine este Oana Mizil și cu ce se ocupă

Multă lume s-a întrebat asta, după un incident care, recent, a contrariat opinia publică.  Fostul primar al Sectorului 5 a fost acuzat că și-ar fi bătut iubita, fiind nevoie chiar de intervenția unei ambulanțe. Faptele au fost infirmate, însă, de acesta. 

Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5, neagă acuzația cum că și-ar fi lovit iubita și mama copilului său. Fostul deputat admite, totuși, că a existat o altercație între el și partenera sa de viață din ultimii 9 ani, însă susține că nu a atins-o pe femeia care i-a dăruit o fetiță. Acesta a declarat că a chemat salvarea în seara respectivă, dar numai pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea.

Au trecut și peste acest scandal, iar relația dintre ei pare mai sudată ca oricând, iar GÂNDUL.RO a obținut chiar, în exclusivitate, dovada de netăgăduit. Aflat pe litoral, cuplul a fost super-relaxat, semn că orice diferend care a existat a fost lăsat în urmă.

Oana Mizil a ajuns bătută la spital

Oana Mizil a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii au sunat la 112 pentru că femeia avea mai multe lovituri în zona feței, dar și pe brațe.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, anunţa Poliţia.

Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor desfăşurate s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi, rezultând existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, precizează poliţiştii.

Cine este Oana Mizil și cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Oana Mizil a fost căsătorită cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, unul dintre cei mai bogați oameni din Liban.

În octombrie 2014, ea a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese. Procurorii susțin că ea a solicitat, în calitate de deputat, încadrarea în munca a mamei sale, Lidia Niculescu Mizil Ștefănescu, în cadrul biroului său parlamentar și a avizat contractul individual de muncă prin care, în perioada mai 2009 – septembrie 2011, aceasta a realizat foloase materiale în cuantum de 65.697 lei. Oana Niculescu Mizil a mai fost obligată să plătească suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Oana Niculescu Mizil a făcut apel și a obținut reducerea pedepsei la un an închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. De asemenea, judecătorii au suspendat și interdicțiile impuse de instanța de fond (una din acestea era dreptul de a fi aleasă și de a ocupa o funcție publică pe o durată de 10 ani).

Oana Mizil și Marian Vanghelie se căsătoresc

Fostul primar a declarat pentru Click faptul că intenția lui este să se căsătorească cu Oana Mizil, deoarece aceștia nu sunt cununați.

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a spus fostul primar.

Publicat: 20 nov. 2022, 12:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă