Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată. Învață să ”citești” semnele din vise

Publicat: 03 mart. 2021, 15:18 Autor: Elena Life
Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată. Învață să ”citești” semnele din vise

Visele noastre tind să fie o reflectare a problemelor, gândurilor și dorințelor noastre. De asemenea, pot simboliza ceea ce se întâmplă în noi. A visa că eşti însărcinată poate reliefa multe lucruri despre personalitatea ta. Este un simbol care se manifestă la nivel inconştient şi care scoate la iveală anumite conflicte şi probleme pe care nu le putem rezolva prea uşor în viaţa reală.

Sarcina în vis reprezintă faptul că la nivel conştient îţi doreşti să te eliberezi de anumite probleme care te presează extrem de tare sau pur şi simplu aştepţi să se schimbe ceva în viaţa ta şi nu ştii dacă această schimbare va veni în bine sau în rău.

Visul în care apare o sarcina nu are nicio legătură cu dorința reală de a avea un copil. Așadar, chiar dacă visezi în mod repetat că eșți gravidă, mintea ta ar putea încerca să-ti spună altceva. De regulă, sarcina reprezintă o stare de stagnare, fericire dar şi îngrijorare.

Faptul că te visezi gravidă nu are nicio legătură cu copiii. Mai degrabă, vizualizarea faptului că ai o sarcina neplanificată poate indica lipsa de încredere. Totodată, dacă visezi o sarcina fericită și sănătoasă poate fi un indiciu al propriei tale emoții cu privire la ceva din viață ta.

Schimbările în viața ta, momentul oportun anuțat de sarcina din vis

Visul că ești însărcinată poate fi, de asemenea, un semnal că trebuie să îți canalizezi energia în altă direcție. De fapt, persoanele care au frecvent vise legate de o sarcina au ratat în trecut oportunități sau nu și-au îndeplinit o serie de obiective.

De aceea, cel mai bine ar fi să începi niște schimbări în viața ta. Visul pe care l-ai avut te anunță că nu te mulțumești cu situația actuală.

Simbolul fertilităţii în vis reprezintă că te simţi responsabilă de anumite situaţii care se petrec în viaţă. Dar de care încă nu eşti sigur că reprezintă cea mai bună alegere şi nici nu ştii în ce fel se va schimba destinul tău. Sarcina reprezintă acea schimbare ireversibilă, care o dată produsă, nu mai există cale de întoarcere, notează zenivers.ro.

Pe de altă parte, sarcina în vis mai poate fi simbolul şi viselor neîmplinite. Visele pe care le aştepţi de mult să se întâmple şi la care ai muncit mult pentru a le vedea împlinite.

Visul că ești însărcinată poate fi un pic șocant. Însă, este important să ții cont că majoritatea viselor au o semnificație. Într-un vis, sarcina simbolizează conceptele de potențial și de speranța. Această se poate referi la un secret pe care îl ții, la o dorința neexprimată sau la dorința de a avea un stil de viață pe care nu l-ați avut până acum.

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi sânge. Semnele din visele tale

Sursa foto: pexels.com

Publicat: 03 mart. 2021, 15:18 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă