Ce face Simona Halep în timpul pandemiei. Sportiva a recunoscut totul

Publicat: 03 May. 2020, 09:38 Vedete

Simona Halep a dezvăluit cum îşi petrece timpul în izolare. Chiar dacă în această perioadă, sportiva avea un program destul de încărcat, aceasta a explicat că ia foarte în serios ceea ce se întâmplă și își limitează ieșirile din casă.

„Nu ies deloc din casă. Sunt categoric un om care ia foarte în serios aceste lucruri și-și face griji din cauza lor. Măsurile de izolare au fost foarte stricte aici în România, au fost militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară”, a declarat Halep pentru CNN Sport.

Simona, care se află în prezent în casa ei din București, susține că acum există lucruri mai importante ca tenisul.

„A fost o situație înspăimântătoare aici în România. Am încercat să nu mă uit prea mult sau să nu citesc prea multe știri fiindcă mi se pare prea îngrijorător, prefer să ajut acolo unde pot”, a afirmat Simona Halep, care a donat de curând echipament militar pentru spitale din Constanța și București.

„Îmi aduc și eu contribuție, stând acasă și desigur rămânând optimistă și puternică”, a mai spus ea.

Când îşi va relua sportiva activitatea

Totodată, Simona Halep a vorbit și despre tenis. Sportiva aşteaptă cu nerăbdare să îşi reia activităţile.

„Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, noi am obținut deja o victorie, fiindcă asta înseamnă că amenințarea virusului a fost deja învinsă. Acum doar putem visa la un turneu de Grand Slam. Categoric e ciudat să nu știm când vom participa din nou la turnee. Pe ce suprafață vom juca? În ce țară? În acest moment nu există răspunsuri, așa că e greu să facem planuri”, a subliniat Halep.

Publicat: 03 May. 2020, 09:38 Vedete
Pe aceeași temă