Ce cred angajatii despre Meghan Markle, cu adevarat! Nu degeaba a primit porecla de „Ducesa Dificila” :))

Publicat: 10 Jan. 2019, 13:33 Vedete

Meghan Markle pare sa le faca viata un chin celor care ar trebui sa-i faca ei si lui Harry traiul mai usoara.

Recent a iesit la iveala ce cred angajatii despre Meghan Markle, cu adevarat, desi in presa britanica au aparut numeroase informatii despre comportamentul sotiei Printului Harry. In ultima perioada aceasta nu pare sa fi fost cea mai amabila persoana, potrivit spuselor celor care lucreaza pentru ea la Palat.

Ce cred angajatii despre Meghan Markle in realitate!

Chit ca nu are foarte mult timp de cand face parte din Familia Regala a Marii Britanii, Meghan pare sa fi scos pe toata lumea din sarite. Fosta actrita a primit si porecla de „Ducesa Dificila” din partea celor pe care i-a facut sa isi iasa din fire din pricina cerintelor sale.

Ce cred angajatii despre Meghan Markle

Multe publicatii britanice au scris si ca de vina ar fi atitudinea impunatoare de care Meghan da dovada de cele mai multe ori, mai ales pentru ca e o perfectionista si nu accepta prea usor greselile nimanui. Cu atat mai putin ale angajatilor, care au spus de curand adevarul.

Totodata, de cand a ramas insarcinata, Meghan pare sa fie mai putin amabila, desi afiseaza mereu aceasta latura a sa, in special la iesirile oficiale. Servitorii sai au fost cei care s-au plans, si alte detalii au iesit la iveala dupa ce asistenta Ducesei de Sussex si-a dat demisia fiindca nu mai suporta sa lucreze cu ea.

Ce cred angajatii despre Meghan Markle

Angajatii de la palat au povestit ca Meghan Markle le trimitea mesaje la ora 5 dimineata. O alta sursa apropiata familiei a povestit ca „Cea mai dificila sarcina in familia regala este sa lucrezi cu ambitiile lui Meghan si sa le faci realizabile”.

In prezent, fanii cuplului Harry si Meghan asteapta ca familia regala sa anunte ce atributii va avea fiecare membru in noul an, dar si ce va avea de facut Ducesa de Sussex in 2019. Totodata, cu doar cateva zile in urma, lui Meghan i-a fost oferita o pozitie importanta la carma Teatrului National din Londra.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 10 Jan. 2019, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă