Ce calități și defecte are Otniela Sandu! Fosta concurentă de la ”Ferma” vorbește deschis despre sine

Publicat: 17 aug. 2020, 09:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Otniela Sandu a devenit foarte cunoscută, după ce a participat la show-ul ”Ferma” în 2019, de la Pro Tv. Acum, la un an după prezența sa în show, a vorbit deschis despre sine și despre cum s-a dezvoltat într-un an.

Vedeta mărturisește că înainte îi era frică că ar putea fi judecată pentru orice face. Dar ulterior a realizat că e uman să greșești. Otniela a mărturisit că actoria a ajutat-o mult.

”Cred că m-a ajutat să fiu mai vizibilă, să am acces mai ușor la unele experiențe, dar cred, cumva, că m-a speriat puțin și m-a făcut să fiu mult mai atentă, să încerc să controlez lucrurile mult mai mult, să fiu mai precaută, de teama de a nu fi judecată. Nu știu dacă îmi era frică de ceva anume sau îmi e. Acum sunt la alt nivel cu treaba asta, dar când intri în zona asta, oricât de mult ai încerca, orice ai face, nu ai cum să fii perfect. Iar eu credeam că dacă te știe lumea, trebuie să fii perfect. Lucru total greșit, aveam să descopăr mai târziu. Sunt om și am dreptul să și greșesc. Da, îmi era teamă să nu fiu judecată. Apăreau tot felul de chestii în presă și mă gândeam ce o să creadă familia, lumea care mă cunoaște. Încercam să demonstrez lucruri mereu”, mărturisește Otniela Sandu pentru Ok! Magazine.

Cum devine Otniela Sandu inabordabilă. Ce situație o face să se comporte în acest mod

Vedeta mai mărturisește că dacă îi place de cineva, ea devine inabordabilă. La baza relației stau încrederea și iubirea: ”Fac treaba asta fără să îmi dau seama și cred că o fac și pentru că mă protejez foarte tare să nu sufăr. Oricum, dacă cineva de sex masculin îmi atrage atenția, devin super inabordabilă şi aştept să văd reacţia persoanei care mă interesează. Deși pare foarte complicat, este atât de simplu. Dacă îmi arăți că mă iubești și îmi demonstrezi că pot să am încredere, m-ai cucerit de tot”.

Ce calități și defecte are Otniela Sandu

Otniela Sandu susține că are o serie de calități și defecte. Mărturisește că pare rece la prima vedere, fiind un ”zid” între ea și cealaltă persoană. Pe de altă parte, are un suflet de copil și este mereu pozitivă.

”O să încep cu defectele, deși eu sunt o fire pozitivă: cred că par foarte rece la prima vedere, mi s-a și spus, de altfel, că sunt ca o stâncă. Iar eu încerc să demonstrez altceva. Dar e adevărat că am un zid, dar dacă ai răbdare cu mine, nu durează foarte mult și persoana respectivă va descoperi că sunt atât de vulnerabilă. Cred că de asta mi-e și frică, stau mereu în gardă. Iar calitățile cred că mi le poate dezvălui persoana cealaltă. În general, mulți îmi spun că sunt simplă, dar și complexă în același timp, că am nevoie de ajutor, dar că sunt și foarte puternică pe măsură ce ajungi să mă cunoști. Sunt un om al contrastelor. Sunt ca un copil, mereu pozitivă și cred că și chestia asta îi atrage pe oameni”, spune ea pentru publicația citată.

Otniela Sandu s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii “Ferma” 2019 de la Pro TV, când a participat alături de mai multe vedete, printre care se numără: Claudia Pavel, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Brigitte, Florin Pastramă, Marius Crăciun, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu și alții.

Publicat: 17 aug. 2020, 09:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă