Ce avere are Gigi Becali! Latifundiarul a ieșit din topul celor mai bogați 10 români

Publicat: 26 Jan. 2020, 09:45 Vedete

Latifundiarul din Pipera este, într-adevăr, unul dintre cei mai bogați români, însă, potrivit Spynews, el ar fi ieșit din topul celor 10 români care învârt banii cu lopata. Să fie oare adevărat?

Pare-se că acum Gigi Becali s-ar afla pe cel de-al 11-lea loc în clasamentul celor mai bogați oameni din România. Conform sursei citate, averea lui este estimată la 400 – 450 de milioane de euro.

De asemenea, la un moment dat, Gigi Becali a avut niște probleme, iar autoritățile i-au pus sechestru pe conturile personale. Latifundiarul din Pipera, finanțatorul FCSB, a susținut că echipa nu va suferi, chiar dacă el a avut probleme.

„Nu are treabă echipa cu ce se întâmplă cu mine. Ei mi-au pus sechestru pe conturile personale. FCSB are 3 milioane de euro în cont. N-au treabă societățile mele. Eu am sechestru pe conturile personale. O să se rezolve totul”, spunea Becali la acea vreme.

La finalul anului 2018, Gigi Becali ar fi avut peste 500 de milioane de euro. Două milioane de euro a dat pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Publicat: 26 Jan. 2020, 09:45 Vedete
Pe aceeași temă