Gigi Becali și-a donat cu ochii închiși o parte din avere! ”M-a sunat o femeie care e creștină…”

Publicat: 11 Dec. 2021, 10:46 General

Recent, patronul FCSB nu a putut rămâne indiferent la rugămințile unor credincioși. În cartierul Cosmopolis, pe lângă Capitală, latifundiarul din Pipera deținea un teren, care se potrivea nevoilor enoriașilor.

Disperați, enoriașii din cartierul respectiv l-au contactat pe Gigi Becali, care nu a rămas indiferent. A donat 2.000 mp fără să stea pe gânduri. Consideră însă că este un gest prea mic pentru a fi dezbătut.

Voiau să facă biserică și m-au sunat. Era în Cosmopolis, acolo, le-a promis că le face biserică și nu le-a făcut. M-a sunat o femeie care e creștină, merge la biserică și mi-a zis că vor să facă. Le-am dat 2.000 de mp, ce mare lucru. E prea mică milostenia ca să o discutăm”, a declarat Gigi Becali. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Gigi Becali a cumpărat o biserică în munți

Într-o localitate din Bucovina, undeva în pădure, cu un peisaj de vis, cu multă verdeață și brazi înalți, a fost scoasă la vânzare o pensiune cu curtea imensă, dar și o mică biserică. Acestea se află într-o zona liniștită, cu câteva casepădure și apă curgătoare.

Pensiunea, curtea și bisericuța s-ar fi vândut la prețul de aproximativ 180.000 de euro, conform sătenilor. Cel care ar fi cumpărat, ar fi chiar Gigi Becali, după cum au mai spus aceștia. Pensiunea nu mai funcționeazăasta pentru  afaceristul ar fi lăsat măicuțele  locuiască acolo. Acestea au grijă și de bisericuță, iar o dată la două săptămâniduminica, un preot din apropiere merge  țină slujba.

Locuitorii din sat merg la slujbă la biserică, iar atunci când vor doar  se roage sau  aprindă lumânări, una dintre măicuțe le deschide. Momentan, aceștia nu stiu exact ce va face Gigi Becali cu locația proaspăt achiziționată. Se zvonește cum  și-ar dori  facă o mănăstire mai mare.

Publicat: 11 Dec. 2021, 10:46 General
Pe aceeași temă