Imagini inedite! Gigi Becali și-a adus măicuțe la palat, de frica ultrașilor

Publicat: 16 nov. 2021, 10:21 Autor: Maria Apostol General

Ultrașii au vandalizat gardul palatului din Aleea Alexandru pe care îl deține Gigi Becali. Fără să afișeze vreo urmă de supărare, milionarul a adus mai multe măicuțe pe care le-a cazat în apropiere. 

Cearta dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu a escaladat în ultimele zile. Schimbul de replici după meciul FC Voluntari – FCSB, încheiat 0-0, nu s-a stins. Ba chiar au intervenit și ultrașii, care-i țin partea antrenorului.

Și de aici nu a mai fost decât un pas. Ținta, „Palatul” lui Gigi Becali, unde, inițial, ar fi vrut să facă haos. S-au oprit la porțile lui și și-au încercat „talentul” grafic. ”Mori Gigi Satana” a fost mesajul ”printat” pe zidurile ”cetății” lui Becali, care a luat foc atunci când a ajuns în zonă.

Imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă sunt savuroase, cu un Gigi Becali care nu mai e chiar așa de supărat, mai mult, a primit în ”vizită” câteva măicuțe, pe care le-ar fi cazat în apropiere. Însoțit de Luțu, Gigi Becali a deschis portbagajul bolidului pe care abia ce-l parcase în curte. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Crucea din curtea palatului nu este ortodoxă

Cunoscut drept unul dintre cei mai puternici promotori ai ideilor ortodoxe din spațiul public, Gigi Becali are de 15 ani în curtea palatului său o cruce neortodoxă.

Dezvăluirea a fost făcută în direct de Lucian Bolcaș, la un post de televiziune și preluate de câteva site-uri creștine. Cu precădere cele care combat ecumenismul (mișcarea religioasă care urmărește reunirea tuturor bisericilor creștine într-una singură).

Aseară la România TV, un domn pe care nu-l știu după chip, explica în emisiunea lui Victor Ciutacu ce consideră că nu este în regulă cu o statuie pe care a văzut-o în curtea

lui Gigi Becali. Și sublinia că nu o face pentru a-l critica ci pentru a trage un semnal de alarmă, cum că nu este bine ca puținii ortodocși ce se mai exprimă în spațiul public să promoveze simboluri neortodoxe. Iar Lucian Bolcaș a intervenit și a spus-o pe șleau: este catolică”, scrie site-ul saccsiv.wordpress.ro.

 

Publicat: 16 nov. 2021, 10:21 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă