Petrecere mare în familia lui Gigi Becali, iar milionarul a fost marele absent!

Publicat: 15 Jun. 2022, 09:11 General

Giovanni Becali a împlinit 70 de ani, așa că aproape toată familia a vrut să fie lângă el. Și prietenii apropiați, firește. Celebrul agent de jucători a sărbătorit cum se cuvine acea zi memorabilă din viața lui. A făcut-o chiar peste drum de casă, la un restaurant cu specific italian.

Nu mai puțin de 70 de ani de viață s-au scurs pentru cel mai cunoscut agent de jucători din România, Giovanni Becali, iar evenimentul avea să fie prilej de sărbătoare în Pipera. Chiar peste drum de casă și-a cinstit Giovanni rudele și apropiații, la restaurantul Sciccheria.

După-amiază a fost stabilită ora întâlnirii, în jur de 14.00. Iar invitații aveau să-și facă apariția cu buchete de flori și cadouri în mâini. Și au curs câteva nume ”grele”, alături de soțiile lor înfloritoare.

Ca un veritabil italian s-a purtat cel căruia apropiații îi spun ”Giovi”. Cămașă albă relaxată, pantaloni drepți, pantofi bleu și – piesa de rezistență – un Rolex de aur de multe zeci de mii de euro – așa și-a primit impresarul invitații. Marele absent a fost Gigi Becali, iar motivul îl aflați pe CANCAN.RO.

Gigi Becali nu mai scoate bani din buzunar

Becali a spus în ultima perioadă că nu mai este dispus să investească banii familiei în club.

Se pare că vistieria nu mai este la fel de plină, precum în alți ani. Atunci când Becali se lăuda că există 10 milioane de ero în cont. Acum, fotbaliștii de la FCSB se pare că se confruntă cu o situație pe care nu o cunosc: întârzieri salariale de două luni.

Becali le-ar fi comunicat fotbaliștilor lui Anton Petrea că banii vor fi virați în conturile acestora după ce va intra rata din drepturile de televiziune, susține prosport.ro.

La data de 15 martie 2022 se pare că se vor împlini două luni de când fotbaliștii nu și-au mai primit banii, dar în contul celor de la FCSB va intra curând suma de 770.000 de euro, din totalul celor 5 milioane de euro care vor fi distribuite primelor 12 echipe.

Publicat: 15 Jun. 2022, 09:11 General
Pe aceeași temă