Se înmulțesc semnele că Gigi Becali nu mai scoate bani din buzunar! Cu ce mașină și-a făcut apariția la palat

Publicat: 13 mart. 2022, 10:58 Autor: Maria Apostol General

Bolizii de lux cu mulți cai-putere sub capotă sunt fără doar și poate preferații patronului de la FCSB, dar nici mașinile ceva mai ieftine nu par să-l pună în dificultate.

La volanul unor autoturisme de sute de mii de euro a fost văzut de-a lungul timpului Gigi Becali. Iar fiecare nouă achiziție era menită, parcă, să impresioneze. Modelele abia lansate pe piață pentru care a scos și jumătate de milion de euro par să fie istorie. Nu definitiv, ci, cel mai probabil, provizoriu.

Deși nea Gigi are sute de milioane de euro, asta nu-l împiedică să pună mâna și pe volanul mașinilor care probabil valorează total cât opțiunile mașinilor sale Maybach sau Bentley. Mașina personală a lui Ionuț Luțu pare să se fi potrivit mai bine pentru ceea ce avea el de îndeplinit. N-a mai stat pe gânduri, a luat-o și a condus-o spre palatul său de pe Aleea Alexandru. Citește mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Gigi Becali nu mai scoate bani din buzunar

Becali a spus în ultima perioadă că nu mai este dispus să investească banii familiei în club.

Se pare că vistieria nu mai este la fel de plină, precum în alți ani. Atunci când Becali se lăuda că există 10 milioane de ero în cont. Acum, fotbaliștii de la FCSB se pare că se confruntă cu o situație pe care nu o cunosc: întârzieri salariale de două luni.

Becali le-ar fi comunicat fotbaliștilor lui Anton Petrea că banii vor fi virați în conturile acestora după ce va intra rata din drepturile de televiziune, susține prosport.ro.

La data de 15 martie 2022 se pare că se vor împlini două luni de când fotbaliștii nu și-au mai primit banii, dar în contul celor de la FCSB va intra curând suma de 770.000 de euro, din totalul celor 5 milioane de euro care vor fi distribuite primelor 12 echipe.

Publicat: 13 mart. 2022, 10:58 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă