Ce au gasit politistii din Bacau intr-o groapa. Era acolo, acoperit cu scanduri si namol. SOCANT! :O

Publicat: 18 May. 2019, 17:45 Ciao.ro

Caz socant in Bacau pe care politia l-a rezolvat in scurt timp. Un condamnat la inchisoare a incercat sa fuga de executarea sentintei.

Ce au gasit politistii din Bacau intr-o groapa? Un bărbat de 38 de ani, condamnat la 4 ani și 10 luni pentru tulburarea liniștii publice, se ascundea pentru a nu fi dus la închisoare, într-o groapă acoperită cu scânduri și gunoi, în orașul Buhuși, județul Bacău, acesta fiind prins, sâmbătă, de polițiști.

În urma unei descinderi a polițiștilor, în cartierul Orbic, din oraşul Buhuşi, bărbatul de 38 de ani, condamnat la 4 ani și 10 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea, a fost prins.

Ce au gasit politistii din Bacau intr-o groapa

Acesta se afla ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi. „Sâmbătă, 18 mai a.c., în urma efectuării unei ample acţiuni informativ-operative, poliţiştii băcăuani de investigaţii criminale au descins în cartierul Orbic din oraşul Buhuşi, unde au depistat un bărbat, de 38 ani, din oraşul Buhuşi, care se afla ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi”, au transmis reprezentanţii IPJ Bacău.

Judecătoria Buhuşi a emis, pe numele său, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care a fost condamnat la 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Publicat: 18 May. 2019, 17:45 Ciao.ro
Pe aceeași temă