Cine este, de fapt, Adriana Andone, tânăra ucisă și abandonată în mașina iubitului ei

Publicat: 22 Jan. 2020, 15:39 News

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Bacău, a fost ucisă de iubitul ei și ascunsă chiar în mașina acestuia. Criminalul a sunat la 112 pentru a anunța moartea tinerei, după care s-a făcut nevăzut. Poliția îl caută acum în toată țara! 

Poliţiştii din Bacău sunt pe urmele unui criminal, după ce o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă, seara trecută, în maşina iubitului său, Cătălin Dobre. Chiar el a fost cel care a dat alerta.

A sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis iubita, apoi a ameninţat că se aruncă în Canalul Bistriţa.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii din Bacău au găsit-o pe Adriana moartă, abandonată într-o maşină parcată pe o stradă din apropierea podului.
Trupul neînsufleţit al fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului„, a declarat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Imediat, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, însă fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră.

Suspectul a fost identificat, iar anchetatorii speră să-l găsească cât mai curând.

Martorii spun că cei doi s-ar fi certat, apoi el a omorât-o. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat.

 

Publicat: 22 Jan. 2020, 15:39 News
Pe aceeași temă