Ce aliment mănâncă Anca Țurcațiu seara pentru a-și menține silueta: „Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul…”

Publicat: 10 nov. 2020, 15:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele care arată impecabil, deși nu mai este la prima tinerețe. La cei 50 de ani, artista are un corp de invidiat și arată din ce în ce mai bine. Recent, vedeta a dezvăluit care este secretul care o ajută să se mențină în formă.

Pentru cei care au întrebat-o de-a lungul timpului ce mănâncă de arată atât de bine, vedeta a făcut special o postare pe rețelele de socializare în care le arată tuturor ce are ea în farfurie la cină.

„Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!”, a scris Anca Țurcașiu, pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a divorțat

În toamna anului 2014 a apărut primul zvon despre divorţul lor, iar la vremea aceea naşul Cristian Ţânţăreanu a făcut declaraţii şocante despre Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu (52 de ani), acestea având legătură cu practicile sexuale, lăsând să se înţeleagă că vedeta şi partenerul ei de viaţă frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup, scrie click.ro.

“Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună.

Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. S-au despărţit din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa”, a mărturisit miliardarul din Corbeanca, pentru ziarul Click!, în urmă cu şase ani.

 

Sursă foto: Facebook, Arhivă Ciao

Publicat: 10 nov. 2020, 15:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×