Anca Țurcașiu, curtată de prietenii fiului său: ”Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri”

Publicat: 31 Mar. 2021, 13:40 Vedete

Anca Țurcașiu a făcut mărturisiri neașteptate. Vedeta a povestit faptul că prietenii fiului său i-au făcut avansuri. Mai mult decât atât, cântăreața a explicat că aceste gesturi o fac să se simtă bine.

După un divorț dureros, Anca Țurcașiu pare că a renăscut. Artista arată mai bine ca niciodată și se pare că și prietenii băiatului său au realizat acest lucru.

Tinerii care nu au mai mult de 22 de ani au început să îi facă avansuri vedetei, iar acest lucru îi da vedetei o stare de bine, după cum a explicat chiar ea.

„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, a spus Anca Țurcașiu, conform click.ro.

Deși este un subiect sensibil însă, artista a vorbit și despre viața pe care o are în prezent, după despărțirea de tatăl copilului său.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie

La 50 de ani, Anca Țurcașiu reușește să arate mai bine ca tinerele de 20! Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă în acest sens stau chiar fotografiile pe care artista le publică pe rețelele de socializare.

Pe contul său de Facebook, Anca Țurcașiu a postat două fotografii din vacanța la malul mării. Mai mult frumoasa solistă a povestit și despre un mic incident care s-a petrecut în timp ce își făcea pozele.

”Cineva mi-a spus: “Vai,cum stați voi femeile la poze!”… da, așa este… dar vreau să vă arăt și cealaltă față. N-am nimic de ascuns. Râzând în hohote, după o căzătură, încercând o săritură în apă. Iată, se poate și așa.???Am ajuns cu bine acasă. Reîncep viața!”, a spus vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 31 Mar. 2021, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă