Nu o să îți vină să crezi! Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie. Vedeta este de nerecunoscut

Publicat: 07 ian. 2021, 10:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anca Țurcașiu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul românesc. Recent, frumoasa artistă a publicat o serie de imagini extrem de sexy cel mai probabil din cea mai recentă vacanță în care a fost. Totodată, lângă fotografii vedeta a scris și un mesaj cu subînțeles.

La 50 de ani, Anca Țurcașiu reușește să arate mai bine ca tinerele de 20! Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă în acest sens stau chiar fotografiile pe care artista le publică pe rețelele de socializare.

Pe contul său de Facebook, Anca Țurcașiu a postat două fotografii din vacanța la malul mării. Mai mult frumoasa solistă a povestit și despre un mic incident care s-a petrecut în timp ce își făcea pozele.

”Cineva mi-a spus: “Vai,cum stați voi femeile la poze!”… da, așa este… dar vreau să vă arăt și cealaltă față. N-am nimic de ascuns. Râzând în hohote, după o căzătură, încercând o săritură în apă. Iată, se poate și așa.???Am ajuns cu bine acasă. Reîncep viața!”, a spus vedeta.

Unde locuiește Anca Țurcașiu după divorț

Este clar! La 50 de ani Anca Țurcașiu e hotărâtă să îşi refacă viaţa şi nu face compromisuri cu visurile ei.

La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Cristian Georgescu, după 22 ani de căsnicie, artista şi-a achiziționat un apartament, în București, scrie Click. Anca Țurcașiu s-a mutat fără să ezite din vila din Paradisul Verde, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. Nu a contat nici faptul că întreaga casă era decorată de ea, după ce făcuse special cursuri de design interior.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a declarat un apropiat al artistei.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 07 ian. 2021, 10:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×