Anca Țurcașiu, pregătită să iubească din nou. Ce spune artista despre o posibilă relație

Publicat: 21 Mar. 2021, 14:13 Vedete

Anca Țurcașiu a trecut prin clipe grele, după ce a divorțat de soțul său. Artista a reușit să treacă peste momentele dificile, iar acum zâmbește din nou. Mai mult decât atât, vedeta a lansat și o nouă piesă care a ajuns rapid la sufletele oamenilor.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Anca Țurcașiu a dezvăluit cum a depășit despărțirea de fostul partener de viața, dar și cum și-a petrecut timpul în pandemie.

Anca Țurcașiu a lansat o piesă nouă

Pe 18 martie 2021, solista a lansat o nouă piesă, Vreau să dau reset!. Versurile melodiei par să descrie perfect starea pe care artista o are în prezent.

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, este refrenul piesei.

„E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci [când le ai] înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba”, a mărturisit actrița.

În continuare, artista a dezvăluit: „Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe. Dar se poate, acesta este mesajul piesei”.

Unde locuiește Anca Țurcașiu după divorț

La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Cristian Georgescu, după 22 ani de căsnicie, artista şi-a achiziționat un apartament, în București, scrie Click. Anca Țurcașiu s-a mutat fără să ezite din vila din Paradisul Verde, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. Nu a contat nici faptul că întreaga casă era decorată de ea, după ce făcuse special cursuri de design interior.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a declarat un apropiat al artistei.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Mar. 2021, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă