Anca Țurcașiu, declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu vedeta este înfiorător!

Publicat: 08 Jan. 2020, 11:32 Vedete
Anca Țurcașiu, declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu vedeta este înfiorător!

Anca Țurcașiu este o artistă extrem de apreciată, are o carieră de succes de mai bine de 20 de ani și, în ciuda faptului că a trecut de mult de 30 de ani, vedeta arată impecabil!  

Însă, artista a trecut printr-o adevărată tragedie atunci când s-a născut! Anca Turcașiu a fost născută prematur, la doar 7 luni, de o mamă cu plancenta previa, iar viața amândurora a fost pusă în pericol la acea vreme.

Artista a mai spus faptul că a fost declarată moartă la naștere, iar în momentul în care asistentele se pregăteau să-i arunce trupul ”neînsuflețit”, a început să plângă. A fost salvarea ei și momentul când Dumnezeu i-a dat șansa la viață.

Anca Țurcașiu: „Au crezut că am murit la naştere”

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi.

Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme.

Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat. Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu.

Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a delcarat Anca Ţurcaşiu pentru revista “Taifasuri”.

 

 

Publicat: 08 Jan. 2020, 11:32 Vedete
Pe aceeași temă