Ce a patit o stewardesa, dupa ce s-a imbatat in timpul zborului. Marturia pasagerilor

Publicat: 10 aug. 2019, 13:36 Autor: D. C. Life
Ce a patit o stewardesa, dupa ce s-a imbatat in timpul zborului. Marturia pasagerilor

O insotitoare de zbor a fost arestata, dupa ce pasageriisi-au exprimat ingrijorarea cu privire la starea in care aceasta s-a comportat in timpul unui zbor spre Cicago spre South Bend, Indiana.

Stewardesa bauta in avion. Incidentul a avut loc în 2 august, când femeia identificată drept Julianne March a fost surprinsă în stare de ebrietate în timpul zborului, scrie CNN. Potrivit documentelor din instanță, femeia a fost acuzată că a pus în pericol viața pasagerilor de la bord.

Stewardesa bauta in avion. Ce a patit p stewardesa, dupa ce s-a imbatat in timpul zborului. Marturia pasagerilor

Aaron Scherb se afla la bordul avionului când a observat că stewardesa se sprijinea ca să rămână în picioare și evita contactul vizual cu pasagerii. Mai mult, atunci când a început să le comunice pasagerilor instrucțiunile de siguranță, aceasta s-a întrerupt brusc, iar apoi piloții au fost nevoiți să o sune de mai multe ori până când aceasta a răspuns.

Stewardesa bauta in avion

După aceea, femeia s-a așezat pe un scaun și a dormit pe tot parcursul zborului. La aterizare, mai mulți pasageri și-au exprmat îngrijorarea cu privire la comportamentul femeii, mărturisind că s-au temut pentru viețile lor. Ei au speculat că femeia fie consumase alcool, fie avea o problemă medicală.

Publicat: 10 aug. 2019, 13:36 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă