Ce a pățit Anamaria Prodan în urmă cu câțiva ani în fața unui restaurant: ”Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”

Publicat: 28 Jun. 2021, 13:32 Vedete

Sexy impresara Anamaria Prodan a avut parte de un moment pe cât de neplăcut, pe atât de amuzant în fața unui restaurant din Londra. Aceasta a fost confundată de doi bărbați cu o damă de companie.

Anamaria Prodan a fost confundată cu o prostituată, când a ieșit dintr-un restaurant din Londra alături de grecul Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal. Cum în interior nu se fumează, au ieșit în fața localului, moment în care doi bărbați au privit-o și au întrebat-o de preț. Atunci, impresara a avut o reacție care i-a lăsat cu gura căscată!

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă.

De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Reacția fiului Anamariei Prodan, după ce s-a scris că impresara și Laurențiu Reghecampf divorțează

Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de către părinții lui, a avut o reacție, după ce s-a scris că Anamaria Prodan și celebrul antrenor Reghe divorțează. Bebeto mărturisește că părinții lui sunt bine, ba chiar au luat masa împreună și se iubesc foarte mult. Mai mult decât atât, fiul lor dezminte informația conform căreia Laurențiu Reghecampf ar fi avut o altă persoană în viața sa.

“Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto de părinții lui.

sursă foto: capturi video youtube / Arhivă CIAO

Publicat: 28 Jun. 2021, 13:32 Vedete
Pe aceeași temă