Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, mărturisire șocantă: ”În mașina lui Dincă era o persoană cunoscută”. Ce ar fi auzit tatăl fetei în telefon, cât timp vorbea cu Luiza

Publicat: 18 Dec. 2019, 08:26 News

Mama Luizei Melencu a făcut noi mărturisiri șocante în cazul Caracal. Criminalul din Caracal s-ar mai fi aflat cu cineva în autoturism.

Monica Melencu este dărâmată de durere și nu știe cum să o mai scoată la capăt în cazul Caracal. Astfel că, mama Luizei Melencu susține că fiica ei ar fi cunoscut persoana care s-ar mai fi aflat în mașina lui Gheorghe Dincă, conform Wowbiz.

Au trecut mai bine de 8 luni de zile de când tânăra care ar fi împlinit 19 ani în decembrie este de negăsit. Totuși, mama fetei face dezvăluiri surprinzătoare în cazul anchetei.

”La ora 11.25 m-a sunat pe mine. La 11:30 ar fi vorbit taică-său cu ea, fostul meu soț. Zice că ar fi oprit o mașină lângă ea, fata s-ar fi urcat. I-a zis: ”tati, tati, hai că a oprit cineva o mașină și mă urc”. Fata nu închisese telefonul. Și zice că la un moment dat mai era o persoană cunoscută. Luiza nu se urca la cineva pe care nu-l cunoștea, mai ales dacă era bărbat singur. La care ea zice: ”a, tu ești?” Au fost ultimele cuvinte ale Luizei, taică-său nu închisese telefonul”, a declarat mama Luizei pentru TVR.

Monica Melencu a mers să vorbească cu autoritățile care se ocupă de acest caz, însă nu a primit niciun răspuns.

Pe de altă parte, un cunoscut l-ar fi sunat pe Dincă să îi spună să vină să o ia pe Alexandra Măceșanu: ”I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să o ducă cu mașina. Se pare că, între timp, colega ei s-a răzgândit și nu a mai mers la dansuri. Alexandra a plecat singură la repetiții, iar în ziua aceea a desipărut”, ar fi declarat un martor.

Publicat: 18 Dec. 2019, 08:26 News
Pe aceeași temă