Cazul Caracal. Gheorghe Dincă nu o mai vrea pe noră în familia! L-a pus pe fiul său să divorțeze

Publicat: 25 Jan. 2020, 13:01 News

Cazul Caracal se adâncește din ce în ce mai mult. Pare-se că Gheorghe Dincă își dorește ca fiul lui să divorțeze, acest gest trezindu-le în minte anchetatorilor că el ar putea ascunde ceva.

Pe de altă parte, anchetatorii cred că așa și este. Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, i-ar fi cerut unuia dintre fii săi, Daniel, să divorțeze. De asemenea, să nu uităm faptul că și el este divorțat de soție, cei doi având împreună trei copii: doi băieți și o fiică, pe Daniela Dincă.

Soția fiului lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, se află în Italia, acolo unde tânăra, Alina, o îngrijește pe sora lui Giorgio Albieri. În Bari, acolo unde se află, sunt și cei trei nepoți ai lui Gheorghe Dincă, o fetiță de 1 an și jumătate și doi băieți, unul de 8 ani și altul de 18 ani, scrie Playtech.

”Dincă Elena: E…(neinteligibil)

Dincă Gheorghe: Am eu lucru, mie chiar dacă îmi fac procese, dacă mă condamnă nu mai… se cumulează, poa` să mă judece și de ce vor ei, înțălegi?! … ăștia de nu au stare, știi? Și Tonel pe ce contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să…. înțălegi? Și întotdeauna se cumulează… în cazul meu. Voi că nu aveți nicio problemă și ai făcut chestie d-asta (neinteligibil) te leagă… și e belea. D-aia aveți grijă, nu te lua cu presa!

Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, nu.

Dincă Gheorghe: Își fac și ei meseria, nu d-ași fac meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțălegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele. Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom`le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să… întotdeauna voi trebuie să vă depărtați de mine, ai înțăles?

”Ce să îi facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări!” Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las` că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii, cu…(neinteligibil). Fă urgent și bagă divorțul! (….) Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, eu n-am vorbit cu nimeni, Flori.

Dincă Gheorghe: Păi nu, tată, nu e vorba să nu… că n-aveam niciun secret să vă spun, că n-ați fost nici de față cu mine, n-ați fost nici… da` vezi că spui una și se interpretează și înfloresc și se zgârmă și… (neinteligibil)… nu vorbiți prostii, nu că să nu… că nu aveți ce să ascundeți, nu-i vorba de… eu mi-am făcut faptele, îmi trag ponoasele, tată, ce să fac, trebuie.

Dincă Gheorghe: … fă buletin și bagă momentan, bagă urgent, deci asta-i la urgență, divorțul, da? Ca să despartă și să te treacă la jumătăți dă casă, dă cutare… dă bani, partea ta să iei tu tot”, se arată în dosar.

Publicat: 25 Jan. 2020, 13:01 News
Pe aceeași temă