Cazul Caracal. Ce scrie în jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă! Descrierile care vor cutremura familiile celor două fete

Publicat: 06 Jan. 2020, 12:24 News

Cazul Caracal. Au apărut noi informații în cazul care a zguduit întreaga țară! Gheorghe Dincă ar fi avut un jurnal secret. Ce ar fi notat în el.

S-ar fi găsit jurnalul secret în care Gheorghe Dincă ar fi scris și descris cum erau cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Criminalul din Caracal ar fi scris câteva rânduri despre cele două fete căutate de autoritățile române în toate colțurile. Astfel că, anchetatorii ar fi găsit un jurnal care îi aparținea lui Gheorghe Dincă. În el ar fi scris că a sechestrat, violat și ucis cele două fete luate cu mașina la ocazie.

De asemenea, în jurnal ar mai scrie faptul că Gheorghe Dincă ar dori să aprindă câte o lumânare pentru cele două fete, Luiza și Alexandra. Despre Luiza Melencu, Monstrul din Caracal susține că și-o amintește desculță, zâmbitoare și matură. În schimb, despre Alexandra Măceșanu spune că era o copilă tristă, potrivit Wowbiz.

Publicat: 06 Jan. 2020, 12:24 News
Pe aceeași temă