Cazul Caracal! Ce s-a descoperit în certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu

Publicat: 06 Jan. 2020, 08:35 News

În preajma sărbătorilor de iarnă, familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată pentru a primit certificatul de deces al fetei lor.

Însă, și de atunci…alte orori! De data aceasta, ale sistemului. Avocata familiei Alexandrei Măceșanu, Carmen Obârșanu, a făcut o descoperire șocantă. După ce a consultat dosarul fetei de la DIICOT, a descoperit erori fatale. Printre acestea aflându-se și certificatul de deces al fetei, în care este scrisă data de 26 iulie 2019, deși Gheorghe Dincă, presupusul criminal, era deja arestat la momentul acela, potrivit BZI.

„Pentru că regia era alta de la început, s-au gândit să lase raportul, și atunci au zis de data de 26 iulie (…). Dar în 26 iulie descinderea era făcută, în condițiile în care la 6 fără un sfert a trecut bunicul Luizei în dreptul locuinței lui Dincă și nu a simțit niciun miros de cadavru. S-a cerut din luna septembrie pentru ambele fete să se elibereze certificat constatator. Există un zvon că s-au eliberat niște acte, dar îndrept timp s-au anulat”, a declarat avocata Carmen Obârșanu la Antena 3.

Publicat: 06 Jan. 2020, 08:35 News
Pe aceeași temă