Caz uluitor! O femeie cu două pântece a reușit să nască doi copii, în condiții miraculoase

Publicat: 09 Dec. 2019, 09:30 General
Caz uluitor! O femeie cu două pântece a reușit să nască doi copii, în condiții miraculoase

Miracol înainte de Crăciun! Emily Taylor, în vârstă de 31 de ani, din Brecon, s-a temut că nu va avea niciodată copii din cauza afecţiunii de care suferă, uter didelf.

Acestă afecţiune însemânând că femeia are două utere și două coluri uterine, fiind aproape imposibilă ducerea unei sarcini la termen.

Însă, miracolul s-a produs! După ce a suferit patru avorturi, Emily a reuşit să aibă parte de bucuria vieţii ei: să aibă, nu unul, ci doi copii perfect sănătoşi. Miracolul a fost cu atât mai mare, cu cât femeia a reuşit să ţină cele două sarcini, fiecare în câte un uter! Richi a crescut în pântecul drept și Arlie în pântecul stâng.

Emily a dezvăluit: „Am continuat să fac avorturi și nimeni nu mi-a putut spune de ce. Deci, cei doi băieți ai mei sunt într-adevăr minuni”,a spus fericita mămică. Emily a încercat pentru prima dată să aibă un copil în urmă cu zece ani, când avea 21 de ani, și a rămas gravidă ușor, dar la ecografia de 12 săptămâni, asistentele i-au spus că bebeluşul a murit. Emily a mai suferit trei avorturi între anii 2012-2015, pierzând fiecare bebeluș la aproximativ șase săptămâni.

Sursa foto: Triangle News

Publicat: 09 Dec. 2019, 09:30 General
Pe aceeași temă