Caz tragic la Caracal! S-a impuscat in cap. Medicii nu au mai putut face nimic

Publicat: 14 oct. 2019, 09:46 Autor: Loredana Ciao.ro
Caz tragic la Caracal! S-a impuscat in cap. Medicii nu au mai putut face nimic

Un poliţist de 31 de ani s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, informează România TV.

Un politist s-a impuscat in cap. Tragedia s-a produs duminică într-un apartament din Caracal, judeţul Olt. Bărbatul a fost găsit în stare critică şi a fost transferat la spital. Medicii sunt rezervați în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Serviciul de urgenţă 112 a fost alertat cu privire la faptul că un ajutor de şef de post din Corbu s-a împuşcat în cap în Caracal. Autorităţile au descins în apartamentul unde a avut loc incidentul, transmite România TV.

Un politist s-a impuscat in cap

”Duminică după-amiază, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal”, au anunţat, duminică, poliţiştii din Olt.

Aceştia au precizat că poliţistului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.

„Precizăm ca poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. Cercetarile continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, au mai transmis poliţiştii.

Surse oficiale au precizat că bărbatul are 31 de ani şi este căsătorit. Deocamdată, nu se ştie dacă mai era cineva cu el în apartament când s-a împuşcat. Bărbatul se transferase de la IPJ Timiş de o lună de zile.

Publicat: 14 oct. 2019, 09:46 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă
×