Caz socant de canibalism! Si-a omorat iubitul si l-a gatit, dupa care l-a servit ca fel de mancare unor muncitori! Cum s-a dat de gol femeia

Publicat: 23 nov. 2018, 14:16 Autor: madalina m. Life

Un caz socant de canibalism s-a petrecut in Emiratele Arabe Unite.

Povestea a intrat rapid in atentia autoritatilor, iar femeia este suspectata ca si-a torturat si gatit, dupa care l-a servit ca fel principal de mancare. Femeia este originara din Maroc si e principala suspecta din acest caz socant de canibalism.

Aceasta s-a dat insa de gol, iar oamenii legii deja au formulat o ipoteza socanta, in ceea ce priveste moartea iubitului pe care l-a ucis. Politistii au oferit toate detaliile, iar povestea a socat intreaga planeta.

caz socant de canibalism

Femeia din Maroc si-ar fi ucis iubitul in urma cu trei luni. Asta sustin anchetatorii din acest caz socant de canibalism. Criminala s-a dat de gol dupa ce dintele victimei a fost gasit intr-un blender din locuinta ei.

Desi spera sa scape nepedepsita dupa ce si-a servit iubitul ca fel de mancare unor munctori pakistanezi, ea si-a recunoscut fapta odioasa. A cedat la presiunea interogatoriului si a marturisit cum s-a petrecut totul.

Ucigasa a mai povestit ca de vina ar fi fost un moment de nebunie, dar si ca era intr-o relatie de sapte ani cu victima. In varsta de 30 de ani, aceasta a explicat ca a simtit cum o ia razna, cand barbatul i-a spus ca o paraseste si vrea sa se insoare cu o alta femeie.

caz socant de canibalism

Odata ce a aflat adevarul despre sentimentele partenerului sau, femeia din Maroc a clacat. Ea si-a ucis iubitul si s-a dat de gol pentru ca a uitat sa curete blenderul. In aparatul electrocasnic a fost gasit un dinte al barbatului de catre criminalisti.

Din acel moment s-a stiut ca ea este faptasa, astfel ca tanara a fost preluata rapid de catre politie. Pentru ca planuia sa o paraseasca pentru o alta tanara, tot din Maroc, femeia a cedat psihic si l-a omorat pe partenerul ei.

Momentan aceasta se afla internata intr-un spital de psihiatrie, pana la finalizarea anchetei. Initial a negat acuzatiile si a spus ca l-a dat afara din casa pe barbat si nu mai stie nimic de el. Dupa crima, femeia a cerut ajutorul unei prietene pentru a face curatenie in apartament, noteaza digi24.ro.

Publicat: 23 nov. 2018, 14:16 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×